HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

Egy kis offroad csapatás

2011.06.12. 20:00

Sokan kérdezték, hogy voltam-e már terepen a járművel. Természetesen igen, többször is, és hogy látványos legyen a dolog, videó is készült az egyik ilyen megmozdulásról.

Van egy ládám, azaz geoládám Taliándörögd mellett, a Négyszögletű Kerek Erdőben. Épp arra jártam, így ránéztem, mi újság vele. Odafelé teljesen száraz volt az út, kényelmesen autózható terepen lehetett feljutni. Lujza kényelmesen billegett a földúton, már-már unalmas volt, a kihívások nélküli feljutás. Persze egy szimpla közúti autó visítva trottyantott volna be néhány ponton, miközben otthagyja az alvázát a köveken. Íme a felfelé vezető út:

 

Azonban a visszaúton megérkezett az áldás, heves felhőszakadásban volt részem, azaz Lujzának. A faluhoz közeledve nem kis mennyiségű víz folyt össze, az út mondhatni patakká változott. Ezen nagy sebességgel áthaladva a felcsapott víz java a tetőcsomagtartón landolt. Jó szórakozás volt így már az autókázás, én is azt kívánok a felvételekhez!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://defender.blog.hu/api/trackback/id/tr592932585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feri60 2011.06.15. 10:28:10

Széééép volt!

Nem akarjuk a nyár folyamán megkeresni ezt:
geocaching.hu/caches.geo?id=3545

Ennyire nem offroad, de sok út arrafelé sincs ;)
süti beállítások módosítása