HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

Sarudon sátor a tetőn!

2011.12.18. 20:00

Megalvás a járműben, azaz izé a járművön! Sátor és autó, sátor az autón. Kemping, Sarud, Tisza-tó, mi kell még? Ja, két tengeri kajak, na így indultunk neki a hétvégének Levinnel.

Cégfóliázást neki!

2011.12.11. 20:00

Megfigyeltem, hogy bámulnak az emberek, de vajon mit? Jobb oldalon a kormány? Ritka jelenség ez az autó? Netán hülye képeket vágok vezetés közben? Kalap van rajtam?

süti beállítások módosítása