HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

Sarudon sátor a tetőn!

2011.12.18. 20:00

Megalvás a járműben, azaz izé a járművön! Sátor és autó, sátor az autón. Kemping, Sarud, Tisza-tó, mi kell még? Ja, két tengeri kajak, na így indultunk neki a hétvégének Levinnel.

2011. augusztus 12-13-14-én az 5. GPSGames Fesztivál került megrendezésre Sarudon. Jelenés volt a helyszínen, ez nem volt kérdés. Némi szervezés, kajakok bérlése és miegymás, majd gurulás Sarudig. Útközben nem is nagyon volt semmi különös, leszámítva egy őrült jelenetet az autópályán. Egy autós hirtelen befékezett előttünk, hogy megálljon segíteni a lerobbantaknak a leállósávban.

 

 

Aztán érkezés után lapátolás, italozás, táplálkozás, majd a fő attrakció, a sátorépítés. Itt már rakoncátlankodott az önindító (a következő bejegyzésben bővebben), így az autó mozgatását kézzel oldottuk meg a kemping területén, de hát ugye a sör erőt adott...:-)

Másnap reggel a sátorról készítettem néhány képet a verseny utáni pihenésben. Meg kell hagyni, egész jól sikerült. 2 db takaróponyvát használtunk fel a mutatványhoz, az autót pedig elhelyeztük két fa közé, ezek közé kifeszített kötél adta a sátor gerincét. Elég sok további feszítőkötelet használtunk fel, ezeket mind egyesével dobáltuk át a fa ágai között, ez ugye sötétben elég komoly kihívás volt. Na, de beszéljenek a képek:

 

Találtunk a kempingben egy "tesót":

Este főzés:

Megnéztük a Baywatch aktuális részét:

Illetve azért némi evezésre is jutott idő...

Aztán az egész hétvége ott ért véget, hogy visszavittük a bérelt kajakokat Budaörsre:

A bejegyzés trackback címe:

https://defender.blog.hu/api/trackback/id/tr243309000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doGmAI 2012.03.07. 22:54:13

Eladtátok év végén? Vagy csak nincs mit írni?
süti beállítások módosítása