HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

Mit is lehet ide írni? Nehéz megfogalmazni, de megpróbálom. Szükségem volt egy nagy járműre, amibe lehet pakolni rendesen, és nem baj, ha az utazótáskán kívül koszosabb tárgyak is kerülnek a raktérbe, pl. zsák cement, malterosláda, sáros bakancs...

Az első képek

2011.01.09. 19:58

Íme itt vannak az első képek, hóban és napsütésben. Sajnos a tegnapi 700 km-es esős, hóviharos, latyakos hazaút után nem a legszebb állapotában van, de talán koszosan hitelesebb is a jármű, mint fényre polírozva...:-)

süti beállítások módosítása