HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

A nagy hazaköltözés (1)

2011.04.17. 20:00

2011. március 29. egy kedd a sok közül, álmos kora reggel. De nem nekünk, nem. Mögöttünk több, mint 4 hosszú év Skóciában, előttünk a végtelen országút. Egy nagy, múló pillanat volt, egy álom vége, egy újabb álom kezdetén. VÉGLEG HAZAKÖLTÖZÜNK! Igen, ilyen is van. Keresztül egész Európán. Bemelegítésnek kezdjünk egy videóval.

Új papucsok

2011.04.03. 20:00

Mint ahogy az már a képekről is kiderült, nagy sárgumik vannak fenn az autón, és azokat közúton, nyáron nyúzni nem nyerő, így többcélú gumik után néztem...

süti beállítások módosítása