HEXAFOTO: Légifotózás - Világunk a magasbólEz egy hiánypótló blog a magyar internet világában. Léteznek különféle terepjárós és Land Roveres klubok, baráti társaságok, de talán egyik sem mutatja be úgy a Defendert, mint ahogy én szeretném. Ez a blog nem csak arról szól, hogy hová megyünk, merre utazunk, nem ez lesz az elsődleges, persze ez is gyakran elő fog fordulni. Többnyire technikai, bemutató jellegű lesz, némi szerelés, magyarországi import, regadó, és egyebek története, gondok, örömök, minden ami majd vele jár. Az egész csak egy szubjektív történet, milyen is egy Defender a mindennapokban, támpont azoknak, akik szintén szeretnének maguknak egy ilyen járművet.
Jó olvasást kívánok minden Látogatómnak!

Önként és dalolva egy kis magyar bürokráciának vakon nekimenni nem kis bátorság a mai világban. Ez azonban megkerülhetetlen volt. Brit rendszámmal, itthon közlekedni drága dolog, az ottani biztosítás nagyon sok, és az évenként esedékes műszaki vizsgára kigurulni sem a gazdaságos kategória. Tehát szentejük magyarrá!

Április 8-10 hétvégén (péntek-vasárnap) sikerült kétszer is megaludni a gépjárműben. Ha már hosszra alkalmas a készülék, akkor miért is ne? :-)

A nagy hazaköltözés (2)

2011.05.01. 20:00

2011.03.30, Szerda:

A hotelszobát 11:30-ig kellett elhagyni, ezt a lehetőséget jól ki is használtuk, 11:32-kor dobáltuk meg a recist a kulccsal, mivel már izgatottan feltelefonált, hogy mi lesz?! Na, bonzsúr demizsondugóóó! Megtehettük, hogy sokáig lustálkodunk, ugyanis erre a napra csak kb. 650 km volt betervezve.